Om Fyller.se

Fyller du år men känner att din födelsedag saknar det där lilla extra? Fick du inte det där grillvantarna eller elcykeln du önskade dig? Vi vet hur det känns att ha en risig födelsedag och det är minsann inte roligt. För att råda bot på detta skapade vi tjänsten fyller.se.

Här har du som fyller år idag chansen att vinna en extra present på din födelsedag. Varje dag slumpar vi fram ett antal personer av alla de som har sin födelsedag idag. Är du en av dessa lyckligt lottade eller känner någon av dem? Då kan du få en present hemskickad utan extra kostnad.

Informationen vi visar här på Fyller.se kommer från olika myndigheters offentliga register. Informationen kan således inte ändras av oss. Ett offentligt register är ett register dit vem som helst kan vända sig och få ut samma information. Fyller.se följer tillämpliga lagar, branschöverenskommelser och förordningar. All Personinformation vi visar är reglerad i kreditupplysningslagen, YGL (Yttrandefrihetsgrundlagen) och TF (Tryckfrihetsförordningen).


Kontakta oss gärna på info@fyller.se